Wie zijn wij

De Fietswereld winkels

Fietswereld is een bekende, landelijke fietswinkelketen met ca. 50 vestigingen in de Nederland. In de Fietswereld winkels vindt u een compleet assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding van bekende A-merken, maar De Fietswereld winkels zijn echte speciaalzaken waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat! 


De voordelen van Fietswereld

Een fiets koopt u niet elke dag. Daarom vinden wij het geven van gedegen informatie en een goede aftersales service zo belangrijk. En dat niet alleen. Fietswereld staat voor:

  • Een ruim assortiment van alle bekende A-merk fietsen
  • Een breed aanbod aan onderdelen & accessoires van A-merken.
  • Vakkundige werkplaatsen waar uw Fietswereld fiets kan laten afmonteren, repareren en een onderhoudsbeurt kunt laten geven.
  • Professioneel advies welke fiets u het beste past en hoe u hem het beste kunt onderhouden.
  • Gratis proefrit zodat u zelf kunt ervaren welke fiets uw voorkeur heeft.
  • Regelmatig aanbiedingen.
  • Aanbod van wereldoccasions (topoccasions) gecontroleerd en onder volledige garantie afgeleverd.

Service

Fietswereld is een echte vakspeciaalzaak. Service, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid vinden wij belangrijk. Deze loopt dan ook als een rode draad door onze complete dienstverlening. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt, en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. De service waar u altijd op kunt rekenen: gratis proefrit, leenfiets bij reparatie, bij aankoop van een fiets uit de folder gratis afmontage, gratis eerste servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets, gratis aanmeting van uw fiets…

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietswereld nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.

Fietswereld verzekering

Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietswereld een eigen fietsverzekering ontwikkeld. Dit in samenwerking met ENRA, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche.